Sergio Willems

Winnaar The Enterprize Contest 2011 | Eigenaar Hock Powergrip | gestart november 2011 | de Hock PowerGrip is een rubberen grip die wordt gemonteerd om het handvat van de hockeystick en zorgt voor een hardere en betere slag

Op mijn hockeyclub leerde ik drie broers kennen, de jongste kwam op het idee. Het probleem is dat je trillingen in je handen voelt als je slaat met je stick. Heel pijnlijk, zeker in de winter. Met de PowerGrip heb je er geen last van. Met hun vader, die technisch is, hebben de jongens het product ontwikkeld en geïnnoveerd. Ik zat erboven op en dacht dat is handel. Sindsdien werken we samen.

Winnen van alle anderen geeft een enorme boost. Je krijgt zoveel erkenning. Een week na de finale zaten we bij Princess Sportsgear aan tafel. Princess heeft topspelers in portefeuille, waaronder Teun de Nooijer, die drie keer de beste ter wereld is geweest. Hij speelt nu met de Hock PowerGrip, hij scoorde er 2-1 mee tegen Duitsland op de Olymische Spelen. Dat heeft heel veel publiciteit opgeleverd.

Mailinglist

Wil jij alles weten over The Enterprize 2012? Laat hier je emailadres achter en wij houden je op de hoogte!