Rob Kramer

Deelnemer The Enterprize Contest 2010 | Eigenaar Bedrijfscijfers | gestart maart 2010 | Innovatieve, online financieel-administratieve dienstverlener.

Wij ondersteunen het kleinbedrijf in de creatieve, cultuur en welzijnssector met de financiële kant van ondernemen voor een vast bedrag per maand. De ondersteuning bevat de volledige financiële dienstverlening die nodig hebt om te kunnen ondernemen. Geen verassingen op de factuur. Je spullen lever je aan met een voorgeprogrammeerde scanner. Je kunt alle informatie online weer inzien.

Momenteel ben ik software aan het testen om de gewenste automatisering te kunnen realiseren. In de toekomst moet Bedrijfscijfers uitgroeien tot een franchise- of trainingsformule. Vanaf september komt er een stagiaire bij, die gaat helpen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Naast Bedrijfscijfers zal ik (samen met een compagnon) op korte termijn ook een webshop lanceren. Het heet Feel Zen en verkoopt spullen voor een relaxte lifestyle. Van yogamat tot badschuim. Just take it easy!

Mailinglist

Wil jij alles weten over The Enterprize 2012? Laat hier je emailadres achter en wij houden je op de hoogte!