The Enterprize Society 2012

NETWERKEN VOOR YOUNG START-UPS
Datum:  29 maart 2012
Locatie: De Dependance (Schieblock, Schiekade 189, Rotterdam)
Tijd: 19:30 – 23:00 uur

PROGRAMMA
19:30 -  20:00  Inloop
20:00 -  20:10  Introductie met Caroline den Hartog (Stadsontwikkeling Rotterdam)
20:10 -  20:20  Succesvolle Enterprizers aan het woord
20:20 -  21:20  Spreker Arko van Brakel: “Word de beste versie van jezelf”
21:20 -  21:30   Harold Smits – cirkelnetwerken
21:30 -  23:00   Borrelen en netwerken

INTRODUCTIE
Harold Smits
(A*Life) onthult tijdens de introductie 5 spannende feiten die je altijd al hebt willen weten over The Enterprize. Caroline den Hartog  van Stadsontwikkeling Rotterdam zal hierbij assisteren.

SUCCESNUMMERS
Dan is het woord aan de succesnummers van The Enterprize. Hoe vergaat het Sergio Willems, winnaar van The Enterprize Contest 2011? Want zoals hij zelf zegt: kampioen worden is één, maar kampioen blijven is een kunst. Rosalind Julen deed twee keer mee aan de Contest; haar World Wide Women wordt groter en groter. Niek van Hengel en Jip Pulles openden onlangs hun Granny’s Finest winkel aan de chique Karel Doormanstraat. Hoeveel oma’s breien er nu wel niet voor ze? Sabine van Zeijl zegde tijdens de Contest 2011 haar baan bij RTL Boulevard op om Céleste PR (Media/Nieuws/Publicatie) te beginnen. Klanten had ze al snel. Hoe doet ze dat?

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF
Spreker Arko van Brakel is inspirator en ondernemer. Zijn doel is van Nederland het meest ondernemende land van de wereld te maken. Want een ondernemende manier van leven, werken, denken en doen is het antwoord op bijna alle uitdagingen die in onze snel veranderende wereld op ons af komen de komende jaren. In Van Brakelʼs visie hoef je geen eigen bedrijf te hebben om ondernemend te kunnen zijn. Wel heb je een portie lef nodig. Het lef om authentiek te zijn, het lef om te durven dromen, lef om kennis te delen, fouten te maken, te leren…. Kortom het lef om jezelf nieuwe vragen te stellen om nieuwe antwoorden te krijgen, toepasbaar op tal van aspecten van een ondernemend leven.

CIRCELNETWERKEN
Harold Smits zal het netwerken op gang brengen in samenwerking met experts en samenwerkingspartners. Top-ondernemers zijn aanwezig om vragen te kunnen stellen en je netwerk uit te breiden. Ook Rabobank Rotterdam, Kamer van Koophandel Rotterdam, Ondernemersbalie Rotterdam en CODUM zijn aanwezig. Pak je kans!

AANMELDEN
Aanmelden voor dit event kan hier tot en met 23 maart 2012. Wees er snel bij, er zijn slechts 100 plaatsen.

Mailinglist

Wil jij alles weten over The Enterprize 2012? Laat hier je emailadres achter en wij houden je op de hoogte!