Informatie over The Enterprize Society

In drie jaar tijd deden meer dan 700 ondernemende Rotterdammers tussen de 18 en 30 jaar mee aan projecten van The Enterprize. Voor deze deelnemers én iedereen die geïnteresseerd is in jong ondernemerschap in Rotterdam is er netwerkclub The Enterprize Society.

Want netwerken hoort bij het ondernemerschap! Als member van de Society kun je in contact blijven met andere starters, die vaak voor dezelfde uitdagingen komen te staan. Je kunt elkaar daarbij helpen. Doen! Wij informeren je over volgende edities van The Enterprize projecten zoals de Contest en de Experience, en relevante ondernemerszaken via experts als de Ondernemersbalie en de Rabobank. We posten nieuwsberichten over jouw bedrijf op de website, of je kunt zelf bloggen over jouw ondernemerschap. Bovendien wordt je als member uitgenodigd voor The Enterprize Society netwerkevents.

Wil jij member worden van The Enterprize Society? Mail naar info@theenterprize.nl onder vermelding van ‘society member’ en volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn.

Heb jij meegedaan aan de Experience of Contest? Ben je inmiddels een bedrijf gestart, of maakt je bedrijf ontwikkelingen door die je wilt delen? Stuur een (pers) bericht naar info@theenterprize.nl onder vermelding van ‘society nieuws’. De redactie maakt er een nieuwsitem van voor de website.

 

 

Mailinglist

Wil jij alles weten over The Enterprize 2012? Laat hier je emailadres achter en wij houden je op de hoogte!