Inspiratieweekend 2012

Zaterdag 13 oktober 2012 | 09.15 - 19.00h
Locatie: De Dependance
Presentator Uriah Arnhem (Venour) trapt het weekend af. Het programma start met een powerboost van topondernemer Leen Zevenbergen (Qurius NV), gevolgd door de do’s en don’ts van ondernemerstalent Steijn Pelle (Cravatta Pelliano). Na de lunch met experts ga je zelf aan de slag. In de workshop van Harold Smits (A*Life) haal je het uiterste uit je bedrijf door te ‘Pieken met je Passie’. Met de tips & trucs van Fabiënne de Vries (Toute Media) verbeter je je presentatieskills. Je werkt aan je marketing & sales in de workshop van Kevin Paro (MC Paro). En tot slot zet je met de Hogeschool Rotterdam je ondernemersplan op papier. We sluiten af met een netwerkborrel.

Zondag 14 oktober 2012 | 09.30 – 19.00
Locatie: De Dependance
De dag start wederom met inspiratie! Tv-persoonlijkheid Ali B. (SPEC) vertelt over zijn eigen management en- entertainmentbusiness. Spreker Monique van Steenbergen (DLVS) is medeoprichter van een gerenommeerd Rotterdams communicatiebureau. Na de lunch pitch je onder begeleiding van Fabiënne de Vries jouw idee voor de camera. Met dit filmpje, dat na het weekend op de site wordt geplaatst, kun je een wildcard voor de finale veroveren. De rest van de dag staat in het teken van netwerken. Maak op informele wijze kennis met experts van de Gemeente Rotterdam, Rabobank Rotterdam, de Ondernemersbalie, Kamer van Koophandel en bedrijfshuisvester CODUM. Zij zijn er om je vragen over ondernemerszaken te beantwoorden.

Bekijk hier de foto’s van het Inspiratieweekend 2011.

Workshop Businessplan Schrijven

Woensdag 17 oktober 2012 | 14.00 – 16.00h
In het businessplan moeten het idee, de visie en missie, ideeën voor marketing en financiering opgenomen zijn. Nog hulp nodig of wil je meer weten over het schrijven van een volledig Businessplan? Ga naar de extra workshop, aangeboden door Hogeschool Rotterdam. Op 22 oktober moet je plan ingeleverd zijn ter beoordeling van de jury.

Finale 2012

Zaterdag 10 november 2012 | 11.45 – 23.00h
De publiekswinnaar en de 24 deelnemers gekozen door de jury gaan door naar de finale. Zij werken met behulp van experts aan de perfectionering van hun pitch. ’s Middags presenteren alle finalisten hun plan voor de jury. Na het arriveren van de pers en genodigden maakt de wethouder bekend wie tot Ondernemerstalent 2012 wordt uitgeroepen en welke deelnemers zijn geëindigd op de tweede en derde plaats. De prijzen worden feestelijk uitgereikt.

Mailinglist

Wil jij alles weten over The Enterprize 2012? Laat hier je emailadres achter en wij houden je op de hoogte!