Algemene voorwaarden deelname aan The Enterprize Contest 2012

The Enterprize Contest 2012 wordt georganiseerd door de Gemeente Rotterdam. Arleen Events voert het evenement uit en Uncorporate en CAFE OPEN zijn verantwoordelijk voor de communicatie.

Net als elke wedstrijd heeft ook The Enterprize Contest spelregels. Zo is deelname aan The Enterprize gratis, maar niet vrijblijvend. De Gemeente Rotterdam vindt het belangrijk dat jonge startende ondernemers worden gesterkt in hun ideeën en heeft daar wat voor over. Maar als jij besluit niet te komen, dan sluit je ook andere mensen uit die graag mee hadden willen doen. We willen dus graag dat alleen gemotiveerde mensen zich aanmelden. Er mogen maximaal 75 ondernemersplannen mee doen aan The Enterprize Contest. Hieronder vind je de algemene voorwaarden. Lees deze goed door voordat je jezelf opgeeft!

Wie deelneemt aan The Enterprize Contest, aanvaardt deze voorwaarden en bepalingen.

Artikel 1: deelname

 • Deelnemers dienen minimaal 18 en maximaal 30 jaar oud te zijn.
 • Alle deelnemers dienen te wonen, studeren of werken in de Gemeente Rotterdam.
 • Deelnemers dienen de gehele periode van de wedstrijd beschikbaar te zijn, in ieder geval op 13 oktober 2012, 14 oktober 2012 (inspiratieweekend) en op 10 november 2012 (finale). Op 17 oktober 2012 is er een vrijblijvende mogelijkheid  om een workshop businessplan schrijven te volgen, hier moet je jezelf wel voor opgeven.
 • Er kunnen max. 75 ondernemersplannen (85 deelnemers) meedoen aan de Contest.
 • Registreren voor de competitie kan alleen via www.theenterprize.nl.
 • De inschrijving loopt van 28 augustus 2012 tot en met 1 oktober 2012.
 • De organisatie laat op 4 en 5 oktober 2012 weten welke 75 ondernemersplannen er mogen meedoen aan het inspiratieweekend op 13 en 14 oktober 2012.
 • Op 22 oktober 2012 dienen de deelnemers hun businessplan format in.
 • Op 2 november 2012 worden de finalisten bekend gemaakt.

Artikel 2: afmelding voor het evenement

 • Afmelding dient uiterlijk 72 uur voor het evenement te geschieden met een gegronde reden.
 • Deelname aan The Enterprize Contest is gratis, maar niet vrijblijvend. De organisatie behoudt zich het recht voor om een vergoeding van € 250,- in rekening te brengen als er niet op tijd wordt afgemeld, dan wel zonder legitieme reden. De reden hiervoor is dat er slechts een beperkt aantal personen kunnen deelnemen aan de competitie en als je niet komt opdagen, betekent dat een ander dan geen kans meer heeft tot deelname.

Artikel 3: de organisatie

 • De organisatie behoudt zich het recht om een prijs te vervangen door een andere prijs van minimaal gelijke waarde.
 • De organisatie behoudt zich het recht om welke deelnemer dan ook uit te sluiten van de wedstrijd, bijvoorbeeld bij manipulatie van gegevens en fraude.
 • Elke inbreuk op deze voorwaarden en bepalingen kan resulteren in de intrekking van de prijs.
 • Door deel te nemen aan de wedstrijd stemmen alle deelnemers ermee in dat de organisatie hun naam, cv / biografie, foto en beeld mag gebruiken op haar website en in elke commerciële exploitatie van The Enterprize Contest.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om de wedstrijd zonder voorafgaande waarschuwing te verbeteren, te wijzigen of te annuleren.

Artikel 4: prijzen

 • De deelnemers, de finalisten en de winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke wedstrijdjury, die is samengesteld door de organisatie. De beslissing van de jury is definitief, hier kan niet meer over worden gecorrespondeerd.
 • De winnaar van The Enterprize Contest wint € 2000,- inclusief BTW.  De nummer twee wint € 750,- inclusief BTW. En de nummer drie wint € 250,- inclusief BTW. De geldprijs is voor bedrijfsmatige doeleinden. Het bedrag wordt niet contant uitgekeerd. De winnaar dient facturen in en krijgt het bedrag vervolgens (al dan niet in delen) op zijn of haar rekening gestort. De prijs vervalt op 1 juni 2013.
 • Onroerend goedbeheerder CODUM (bekend van ondere andere het Schieblock) biedt de winnaar van The Enterprize Contest een jaar lang een gepaste bedrijfsruimte aan. De grootte van de unit hangt af van de te verrichten werkzaamheden van de winnaar en de beschikbaarheid, maar is maximaal 50 m2. Er is sprake van een zogenaamde ingroeihuur. Dit houdt in dat de eerste zes maanden kosteloos zijn en de daarop volgende maanden de huur per maand toeneemt tot aan de reguliere huur.  De opbouw is als volgt:
  - maand 1 geen huur, geen servicekosten
  - maand 2 geen huur, geen servicekosten
  - maand 3  geen huur, geen servicekosten
  - maand 4  geen huur, geen servicekosten
  - maand 5  geen huur, geen servicekosten
  - maand 6  geen huur, geen servicekosten
  - maand 7  10% van de huur, wel voorschot servicekosten
  - maand 8  20% van de huur, wel voorschot servicekosten
  - maand 9  40% van de huur, wel voorschot servicekosten
  - maand 10  60% van de huur, wel voorschot servicekosten
  - maand 11  80% van de huur, wel voorschot servicekosten
  - maand 12 100% van de huur, wel voorschot servicekosten
 • De winnaar van de tweede plaats krijgt een gratis flexplek in een van de objecten van CODUM gedurende 6 maanden en de derde prijs winnaar krijgt een gratis flexplek in een van de objecten van CODUM gedurende 3 maanden. Afhankelijk van het winnende concept, worden de voorwaarden bepaald en in een contract vastgelegd. Indien de bedrijfsactiviteiten van de winnaar niet passen binnen de beoogde kantoorfunctie wordt naar een andere passende prijs gezocht samen met CODUM en Stadsontwikkeling Rotterdam. De prijs kan niet worden ingeruild voor geld en dient voor 1 april 2013 te worden overeengekomen met CODUM.
 • Rabobank Rotterdam maakt als samenwerkingspartner het starten van een eigen bedrijf voor deelnemers aan The Enterprize Contest makkelijk en aantrekkelijk. De Rabobank Rotterdam biedt de winnaar van The Enterprize Contest een ervaren bedrijfscoach aan, die de ondernemer helpt bij de opstart van het bedrijf en de winnaar meeneemt in het netwerk van de bank.
 • De drie winnaars van The Enterprize Contest krijgen van samenwerkingspartner Hogeschool Rotterdam speciale workshops ten bate van het certificaat ondernemerschap. Meer informatie en de voorwaarden kunnen de deelnemers terug vinden op www.hrco.nl. De winnaar kan ook kiezen voor een jaar lang gratis coaching. Deze prijs dient voor 1 juli 2013 te worden overeengekomen met Hogeschool Rotterdam.

Terug naar aanmelden.

Mailinglist

Wil jij alles weten over The Enterprize 2012? Laat hier je emailadres achter en wij houden je op de hoogte!