Eprize-Award - kopie (640x333)

The Enterprize wint nationale prijs

Na 4 fantastisch mooie jaren met een tof team gaat The Enterprize Contest vanaf 2013 zelfstandig verder als Rookie Republic. Op 6 juni 2013 is The Enterprize Contest beloond met nationale erkenning als beste programma van Nederland in het bevorderen van een ondernemende spirit. Eind 2013 zal de Europese Finale plaatsvinden.

Rookie Republic daagt jonge ondernemers-to-be uit om naar verschillende pop-up events te komen, deel te nemen aan een spraakmakend en inspirerend weekend in oktober, te pitchen voor een jury tijdens de Final Battle in november en je te laten coachen om Rookie For Life te worden. Rookie Republic is: inspiratie, new business, samenwerken en je eigen verantwoordelijkheid nemen in je werk en leven.

Hierbij danken we iedereen die The Enterprize Contest tot een enorm succes hebben gemaakt: Gemeente Rotterdam, Susanne Volder & Ward Nicolaas van &Associates, Arleen van Londen van Arleen Events, Rabobank Rotterdam, CODUM, Hogeschool Rotterdam, Basement Project Development, alle ondernemers die zich belangeloos hebben ingezet om startende ondernemers te helpen en natuurlijk alle deelnemers die super geweldige plannen hebben gepresenteerd.

Go for it. Change the Rules. Be a Rookie.

www.rookierepublic.com
www.facebook.com/rookierepublicNL
Rotterdam@rookierepublic.com