Ronald van Raaij - Rabobank Rotterdam_BW_540X420

Ronald van Raaij (Rabobank Rotterdam)

Ronald van Raaij is jurylid tijdens de finale van The Enterprize Contest 2012.

Waar let je op: ‘Ondernemers zijn overtuigd van het feit dat de markt op hen zit te wachten en ze weten de markt te vinden. Ze zijn ambitieus en realistisch. Ze zien de kansen en erkennen de risico’s. Ondernemers hebben een plan en handelen daarnaar. Hierbij kennen ze hun kwaliteit maar zeker ook hun zwaktes. Als laatste zijn ze in staat om verbindingen te zoeken met klanten, het netwerk, enz. Als ik als jurylid veel van deze elementen kan ontdekken in de pitch dan is er een reële kans op succesvol ondernemerschap.’

Quote over ondernemen: ‘Ondernemers geloven in zichzelf, in hun concept en hun idee. Dit stralen ze uit!’

www.rabobank.nl/rotterdam