Publiekswinnaar: Dominique Pols!

Deelnemer van The Enterprize Contest 2012 Dominique Pols, is publiekswinnaar geworden en heeft daarmee de Wildcard voor de Finale gewonnen. Tijdens het Inspiratieweekend pitchten de deelnemers allen hun idee voor de camera. Deze filmpjes werden op de website geplaatst. Twee weken lang kregen bezoekers van de website de kans te stemmen op hun favoriete idee. En uiteindelijk had Dominique dus de meeste stemmen. Haar ondernemersidee wil ze interieurs van een persoonlijke touch voorzien door meubels tot accessoires te verkopen die worden beprint met foto’s van de klant. Kussens, banken, tafels, kasten. Niets is te gek. Ze verkoopt de producten via een webshop.

Wij zijn benieuwd hoe Dominique het gaat doen in de Finale, die aanstaande zaterdag plaatsvindt in De Dependance aan de Schiekade. Voor een jury van professionals presenteert zij, samen met de andere 24 finalisten, haar ondernemersidee en zal de vragen van de jury zo goed mogelijk moeten beantwoorden. De Finalist met het meest originele, realistische ondernemersidee, dat tevens ook financieel goed onderbouwd is, wint The Enterprize Contest 2012. Deze winnaar wordt uitgeroepen tot Rotterdams Ondernemerstalent 2012 en wint prijzen van Rabobank Rotterdam, CODUM, de Gemeente Rotterdam en Hogeschool Rotterdam. Ook de nummers twee en drie vallen in de prijzen.

Hieronder nogmaals de pitch van Dominique. Gefeliciteerd!

The Enterprize 2012-Dominique Pols from The Enterprize on Vimeo.