Martina Baric (3)

Fashiongarden is live!

In 2011 deed Martina Baric, samen met zussen Ana en Ivana, mee aan The Enterprize Contest, met het concept voor Fashiongarden, een online fashionplatform waar de vrouw van de 21e eeuw, zelfverzekerd en drukbezet, altijd terecht kan voor collecties van Oost Europese designers. Na een jaar hard werken en de nodige ups en downs hebben de vrouwen nu de webshop gelanceerd, waar je naar hartelust de mooiste designeritems bijeen shoppen.

Martina: “Door te werken met jonge en getalenteerde ontwerpers uit Oost Europa onderscheiden we ons. Alle collecties worden door het team van Fashiongarden met zorg geselecteerd. De nadruk ligt op kwaliteit, detail, vrouwelijkheid en draagbaarheid. Kortom; kleding die gemaakt is en niet geproduceerd!
“Tot nu toe lag de focus op de lancering van de webshop. Maar wij geloven sterk in de kracht van het combineren van verschillende disciplines. Het mixen van Fashion met Art, Styling en Muziek. Het zal niet alleen bij mode blijven. We willen creativiteit in de breedste zin van het woord stimuleren en kijken graag over de grens. Door samen te werken met lokale ondernemers, hopen we een stempel te drukken op de mode in Nederland en Europa.
“De grootste uitdaging ligt nu in het genereren van traffic naar de webshop en het vergroten van de naamsbekendheid zowel via online als offline media. Ga een kijkje nemen, zou ik zeggen, en spread the word!”

Fashiongarden.eu