Aboutaleb

Aboutaleb lanceert Granny’s Finest

Granny’s Finest, deelnemer van The Enterprize Contest 2010, komt op 5 oktober 2012 met haar nieuwe collectie knitwear. Designers en grannies hebben vol passie gewerkt om een diverse lijn van mode accessoires neer te zetten met een combinatie van chunky en fijne knits.

De datum voor de lancering is geen toeval, 5 oktober is het namelijk Nationale Ouderendag en deze dag zet Granny’s Finest voor de senioren uit Rotterdam op de kaart met live muziek, een bezoekje van de burgemeester en een hoop aandacht en gezelligheid. Nationaal Ouderendag heeft als doel om senioren in het zonnetje te zetten en jong en oud met elkaar te verbinden. Dat is precies wat Granny’s Finest het hele jaar doet, jonge enthousiaste designers koppelen aan grannies die graag willen handwerken. In wekelijkse knitclubs komen zij bij elkaar om aan de producten te werken met als leuke bijkomstigheid het ontstaan van vriendschappen onderling en tussen de verschillende generaties.

De lancering vindt plaats in de flagship-store aan de Karel Doormanstraat 320 in Rotterdam Centrum. Vanaf 5 oktober zal de winkel ook dienen als ontmoetingsplek voor jong en oud en als nieuwe locatie voor een wekelijkse knitclub (aanmeldingen zijn welkom). Burgemeester Aboutaleb zal de opening van dit nieuwe winkelconcept verrichten.

Meer info Granny’s Finest.