rabobank

Rabobank Rotterdam

Namens de Rabobank Rotterdam zijn experts op gebied van financiën en ondernemen aanwezig tijdens het Inspiratieweekend van The Enterprize Contest 2012.

Rabobank Rotterdam is een echte Rotterdamse bank. Met 12 kantoren en 68 pinautomaten in de buurt, goed bereikbaar en altijd op zoek naar lokale betrokkenheid. Ook een moderne bank, die open staat voor nieuwe ideeën. Ideeën die wij tot uitvoering proberen te brengen. Rabobank Rotterdam is voor alle ondernemingen een deskundige zakenpartner. Of het nu gaat om betalen, verzekeren, financieren of een financiële maatwerkoplossing. Daarbij staat het opbouwen en onderhouden van een hechte relatie voorop. Hoe groot of klein de onderneming ook is, onze benadering blijft altijd persoonlijk.

Quote: “Zorg dat jij als ondernemer altijd toegevoegde waarde levert, focus je daarop vanaf dag nummer 1.”

www.rotterdam.rabobank.nl