poparazzi_logo

Pop’Arazzi Crew in Hollands Got Talent

Pop’arazzi Entertainment, de 3e plaatswinnaars van The Enterprize Contest 2010 deden onlangs auditie voor Hollands Got Talent. Ze kregen een staande ovatie van de juryleden voor hun dansact.

Woordvoerder Leal: “Vlak voor het verstrijken van de inschrijftermijn hoorden we dat er selectierondes waren. We hebben ons midden in de nacht opgegeven en snel een toffe act bedacht. Met succes, we zijn door naar de volgende ronde. Half augustus vindt de halve finale plaats. Hopelijk zitten we daarin.”

Momenteel is Pop’arazzi druk met het verder ontwikkelen van hun business. “Tijdens The Enterprize Contest kregen we bevestigd dat we echt iets goeds te pakken hebben. Wij willen het dansvak, en dan vooral binnen de hiphop, veel beter georganiseerd aanpakken dan nu het geval is. Ons bedrijf richt zich op dans, entertainment en talentontwikkeling, zowel uitvoerend als organiserend en adviserend. Ons doel is om onze passie te delen en anderen te motiveren om hetzelfde te doen. Pop’arazzi moet als een positief voorbeeld leven van hoe een groep jongeren succesvol hun dromen achterna kunnen gaan.”

De Pop’arazzi Crew doet shows, workshops en projecten door het hele land. De komende tijd zullen we de dansers vaak zien op Tv en in de media. “Een commerciële show als HGT zien we als een springplank, goed voor de Pr. In deze branche word je geboekt om de naam die je hebt. Je danskwaliteiten zijn heel belangrijk, maar niet altijd de doorslaggevende factor.”