img19

Doe mee aan Tv-programma ‘Ik Begin!’

OPROEP AAN STARTENDE CREATIEVE ONDERNEMERS

Sta je op het punt om je baan op te zeggen omdat je nu toch echt de sprong wil wagen? Ga je voor jezelf beginnen met een uniek product of concept of maak je van je hobby je beroep?

Ben je bereid hier veel voor op te geven en vind je het leuk om tijdens het opstarten van je bedrijf op tv te komen?  Dan is Niehe Media op zoek naar jou.   We zoeken mensen (20-45) die een overstap maken naar een totaal andere branche dan voorheen. Dit betekent vaak een andere manier van leven.

De startende ondernemer wordt een paar maanden lang gevolgd. Dit gaat vanzelfsprekend in overleg.  Veel publiciteit en exposure dus voor de startende ondernemer! Het wordt erg gewaardeerd als de ondernemer op den duur zelf een dagboek (weblog/twitter) bijhoudt.

Over Niehe Media
Niehe Media is het productiehuis van Ivo Niehe (oa. bekend van de TV Show). Niehe Media maakt tv programma’s – bijvoorbeeld Hotel de Toekomst, Yolanthe’s TV show, Uitstel van Executie en programma’s met Unicef. Ook heeft Niehe Media een theater tak.

Aanmelden
Voel je je aangesproken, stuur dan een mail waarin in je je overstap, persoonlijke situatie en motivatie kort samenvat naar: marjon@niehemedia.nl