codum

CODUM

CODUM is partner van The Enterprize Contest 2012 en aanwezig tijdens het Inspiratieweekend.

CODUM is de enige aanbieder van werkruimte die creatieve bedrijven met elkaar verbindt. Dit doet CODUM alleen voor gepassioneerde ondernemers met een duidelijke visie. CODUM’s missie is om deze professionals helpen te groeien door ze met elkaar te verbinden via huisvesting. Momenteel huisvest CODUM meer 300 bedrijven in ruim 30.000 m2 kantoor- en atelierruimten verdeeld over diverse locaties in Rotterdam en Amsterdam.

CODUM biedt de winnaar van The Enterprize Contest 2011 een jaar lang bedrijfsruimte tegen een instroomtarief. Daarnaast kunnen deelnemers bij CODUM inlichtingen inwinnen over de mogelijkheden m.b.t. bedrijfshuisvesting. The Enterprize Contest 2011 vindt plaats in een van de verzamelgebouwen van CODUM, het Schieblock.

codum.nl