vincent_reinders

Vincent Reinders (22tracks)

Vincent Reinders alias Venz is spreker tijdens The Enterprize Experience 2011 en oprichter van 22tracks, één van de populairste Nederlandse muziekdiensten. Hij maakt hiphopradio met Jiggy Djé op Lijn5 / FunX en is eigenaar van kledingmerk Free Pants. De meeste tijd besteedt hij aan 22tracks, dat maandelijks wereldwijd honderdduizenden unieke luisteraars bereikt. In deze online jukebox selecteren 22 Amsterdamse top Dj’s de beste nieuwe muziek in 22 genres. Tijdens de laatste editie van de Dutch Startup Awards werd 22tracks uitgeroepen tot Startup of the Year. Eerder werd de prestigieuze Interactive Award gewonnen. Deze zomer breidt 22tracks uit door in Brussel óók met 22 Dj’s aan de slag te gaan. In de herfst volgt en over 5 jaar moeten top Dj’s uit 22 wereldsteden hun muziekscene in kaart gaan brengen op de website.
Quote: “Gewoon doen. Heb je een goed idee? Ga niet eerst een half jaar sleutelen aan je businessplan tot het voldoet aan alle regeltjes. Als je idee eenmaal van de grond is gekomen, word je aan alle kanten geholpen (en bekritiseerd waardoor je weer kunt groeien).”

www.22tracks.com