esther_popelier

Esther Popelier (Flirt ‘n Company)

Esther Popelier is spreker tijdens The Enterprize Experience 2011. Ze is één van de weinige professionele Flirtcoaches die Nederland kent. In 2006 nam ze het bedrijf over van één van de grondleggers van het (zakelijk) flirten in Nederland: Judith Reinsma. Na haar studie Communicatie te Rotterdam werkte ze als marketingassistent bij een mediabureau. Tijdens dit werken, volgde ze in de avonduren de studie Sociologie. Na ongeveer anderhalf jaar marketeer te zijn geweest werd haar de functie van marketingmanager aangeboden. Maar in plaats van deze promotie koos Esther ervoor om totaal een andere richting op te gaan. Namelijk die van zelfstandig ondernemer in de coaching / training.

Dit was in 2006. Nu houdt ze zich al ruime tijd fulltime bezig met het verzorgen van workshops en trainingen op het gebied van (zakelijk) flirten. Naast het verzorgen van deze trainingen heeft ze sinds kort ook haar eigen boek “De Flirtgids, de 50 meest gestelde vragen aan de flirtcoach”.

Quote: Doen & Ervaren! Terugkijkend heb ik fantastische adviezen gekregen in mijn begintijd, maar pas toen ik het ging voelen en ervaren, snapte ik werkelijk de essentie van het advies. Daarnaast geldt jouw intuïtie als de beste raadgever. Plan dus wekelijks tijd in om tot rust te komen en te luisteren naar je gevoel.

www.flirtcompany.nl